Catering Wielkanocny (dla firm)

Aktualnie, są jeszcze wolne terminy. Zapytania przyjmujemy e-mail: biuro@cateringpro.pl oraz przez formularz kontaktowy. Serdecznie zapraszamy do zadawania pytań.
Poniżej, skrócony podgląd oferty cateringu na firmowe spotkania wielkanocne
W tym roku 2025, z okazji organizacji spotkań wielkanocnych w Państwa firmach przygotowaliśmy 5 propozycji menu – forma szwedzki stół, menu w bufecie.
Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Zorganizuj z nami tegoroczne firmowe spotkanie Wielkanocne.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Menu 1 (Catering Wielkanocny 2025)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Roladki z szynki nadziewane serkiem ziołowym
- Pasztet z łososia z pistacjami i czerwonym pieprzem
- Schab pieczony z musem jajeczno – chrzanowym
- Jajka ze szpinakiem, suszonym pomidorem i parmezanem
- Jajka z pastą koperkową
- Tatar śledziowy w kruchej babeczce
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Pikantna sałatka z tuńczyka w naleśniku cytrynowym
- Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Kajmakowe tiramisu z czekoladową kruszonką
- Sernik z pianką bezową
Menu 2 (Catering Wielkanocny 2025)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
- Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
- Jajka z pastą koperkową
- Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
- Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
- Sałatka jarzynowa
- Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik z pianką bezową
- Tarta z serkiem mascarpone i malinami
Menu 3 (Catering Wielkanocny 2025)
Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml/os.)
lub
- Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Roladki z szynki nadziewane serkiem ziołowym
- Pasztet z łososia z pistacjami i czerwonym pieprzem
- Schab pieczony z musem jajeczno – chrzanowym
- Jajka ze szpinakiem, suszonym pomidorem i parmezanem
- Jajka z pastą koperkową
- Tatar śledziowy w kruchej babeczce
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Pikantna sałatka z tuńczyka w naleśniku cytrynowym
- Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Kajmakowe tiramisu z czekoladową kruszonką
- Sernik z pianką bezową
Menu 4 (Catering Wielkanocny 2025)
Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml/os.)
lub
- Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem
- i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)
- Biała kiełbasa zapiekana z cebulą (dodatki: chrzan i musztarda)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
- Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
- Jajka z pastą koperkową
- Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
- Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
- Sałatka jarzynowa
- Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik z pianką bezową
- Tarta z serkiem mascarpone i malinami
- Mazurek z konfiturą z marmoladą różaną i białą czekoladą
Menu 5 (Catering Wielkanocny 2025)
Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml/os.)
lub
- Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)
- Polędwiczka wieprzowa w kremowym sosie musztardowym z zielonym pieprzem (ok. 120 g/os.)
- Dorsz pieczony w sosie cytrynowo – koperkowym
- Ziemniaki glazurowane w maśle koperkowym
- Bukiet warzyw
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
- Muffinki jajeczne z wędzonym łososiem, kawiorem i koperkiem
- Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
- Jajka z pastą koperkową
- Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
- Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
- Sałatka jarzynowa
- Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik z pianką bezową
- Tarta z serkiem mascarpone i malinami
- Mazurek z konfiturą z marmoladą różaną i białą czekoladą
Ceny uzgadniane indywidualnie. Proszę kliknąć i zapytać o cenę menu »
lub proszę wysłać maila biuro@cateringpro.pl , w treści proszę podać podstawowe informacje tj.:
liczbę osób, adres oraz terminy, które Państwa interesują.
Pragniemy zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. z dań, zaprezentowanych propozycji menu.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Jest możliwość zamówienia napojów zimnych i gorących oraz bufetu kawowego.
Na Państwa życzenie zapewniamy: ustawienie bufetu, zastawę, stoły, obrusy, podgrzewacze, stoliki koktajlowe z pokrowcami, dekoracje oraz obsługę.
Odbiór sprzętu i brudnych naczyń po zakończeniu imprezy, bez opłat.