Catering Wielkanocny (dla firm)

Catering świąteczny - wielkanocny

Aktualnie, są jeszcze wolne terminy. Zapytania przyjmujemy e-mail: biuro@cateringpro.pl oraz przez formularz kontaktowy. Serdecznie zapraszamy do zadawania pytań.

Poniżej, skrócony podgląd oferty cateringu na firmowe spotkania wielkanocne

W tym roku 2025, z okazji organizacji spotkań wielkanocnych w Państwa firmach przygotowaliśmy 5 propozycji menu – forma szwedzki stół, menu w bufecie.
Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Zorganizuj z nami tegoroczne firmowe spotkanie Wielkanocne.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Menu 1 (Catering Wielkanocny 2025)

Catering Menu Wielkanoc

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Roladki z szynki nadziewane serkiem ziołowym
  • Pasztet z łososia z pistacjami i czerwonym pieprzem
  • Schab pieczony z musem jajeczno – chrzanowym
  • Jajka ze szpinakiem, suszonym pomidorem i parmezanem
  • Jajka z pastą koperkową
  • Tatar śledziowy w kruchej babeczce
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Pikantna sałatka z tuńczyka w naleśniku cytrynowym
  • Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Kajmakowe tiramisu z czekoladową kruszonką
  • Sernik z pianką bezową

Menu 2 (Catering Wielkanocny 2025)

Catering Menu Wielkanoc

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
  • Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
  • Jajka z pastą koperkową
  • Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
  • Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
  • Sałatka jarzynowa
  • Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik z pianką bezową
  • Tarta z serkiem mascarpone i malinami

Menu 3 (Catering Wielkanocny 2025)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml/os.)

lub

  • Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Roladki z szynki nadziewane serkiem ziołowym
  • Pasztet z łososia z pistacjami i czerwonym pieprzem
  • Schab pieczony z musem jajeczno – chrzanowym
  • Jajka ze szpinakiem, suszonym pomidorem i parmezanem
  • Jajka z pastą koperkową
  • Tatar śledziowy w kruchej babeczce
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Pikantna sałatka z tuńczyka w naleśniku cytrynowym
  • Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Kajmakowe tiramisu z czekoladową kruszonką
  • Sernik z pianką bezową

Menu 4 (Catering Wielkanocny 2025)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml/os.)

lub

  • Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem
  • i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)
  • Biała kiełbasa zapiekana z cebulą (dodatki: chrzan i musztarda)

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
  • Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
  • Jajka z pastą koperkową
  • Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
  • Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
  • Sałatka jarzynowa
  • Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik z pianką bezową
  • Tarta z serkiem mascarpone i malinami
  • Mazurek z konfiturą z marmoladą różaną i białą czekoladą

Menu 5 (Catering Wielkanocny 2025)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z kociołków lub bemarów)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml/os.)

lub

  • Krem z białych warzyw aromatyzowany chrzanem i kawałkami wędzonego łososia (porcja 350 ml/os.)
  • Polędwiczka wieprzowa w kremowym sosie musztardowym z zielonym pieprzem (ok. 120 g/os.)
  • Dorsz pieczony w sosie cytrynowo – koperkowym
  • Ziemniaki glazurowane w maśle koperkowym
  • Bukiet warzyw

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Łosoś w roladce ze szpinakiem i serkiem śmietankowym
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Babeczki nadziewane pastą z pieczonych warzyw
  • Muffinki jajeczne z wędzonym łososiem, kawiorem i koperkiem
  • Jajka z pastą pieczarkową i szczypiorkiem
  • Jajka z pastą koperkową
  • Sałatka jajeczna z wędzonym pstrągiem w naleśniku szpinakowym
  • Bukiet sałat z burakiem, karmelizowaną gruszką i malinowym sosem balsamicznym
  • Sałatka jarzynowa
  • Dodatki: sos tatarski oraz pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik z pianką bezową
  • Tarta z serkiem mascarpone i malinami
  • Mazurek z konfiturą z marmoladą różaną i białą czekoladą

Ceny uzgadniane indywidualnie. Proszę kliknąć i zapytać o cenę menu »
lub proszę wysłać maila biuro@cateringpro.pl , w treści proszę podać podstawowe informacje tj.:
liczbę osób, adres oraz terminy, które Państwa interesują.

Pragniemy zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. z dań, zaprezentowanych propozycji menu.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Jest możliwość zamówienia napojów zimnych i gorących oraz bufetu kawowego.

Na Państwa życzenie zapewniamy: ustawienie bufetu, zastawę, stoły, obrusy, podgrzewacze, stoliki koktajlowe z pokrowcami, dekoracje oraz obsługę.
Odbiór sprzętu i brudnych naczyń po zakończeniu imprezy, bez opłat.

Szybki kontakt