Propozycja menu

Zimne przekąski:
  • Mięsa pieczyste
  • Pasztet z królika z suszonymi grzybami
  • Galantyna z kurczaka
  • Zimne nóżki
  • Pikantne śledzie z rodzynkami
  • Tymbaliki z łososia i jajka
  • Rozetki z szynki i pasty chrzanowej
  • Schab po warszawsku skropiony galaretką
  • Jajka w sosie remoulade
  • Kolorowa sałatka z tuńczykiem
  • Makaronowa sałatka z kurczakiem
Danie gorące:
  • Aromatyczna roladka z kurczaka w sosie żurawinowym
  • Kluseczki ziemniaczane
  • Ryż kolorowy
  • Brokuły z prażonymi migdałami
Dania nocne:
  • Strogonoff z wołowiny
  • Opiekane pierożki z mięsem z kaczki skropione masłem pomarańczowym
  • Żurek na zakwasie z białą kiełbasą