Catering Wielkanocny (dla firm)

Catering świąteczny - wielkanocny

Aktualnie, są jeszcze wolne terminy. Zapytania przyjmujemy e-mail: biuro@cateringpro.pl oraz przez formularz kontaktowy. Serdecznie zapraszamy do zadawania pytań.

Poniżej, skrócony podgląd oferty cateringu na firmowe spotkania wielkanocne

W tym roku 2024, z okazji organizacji spotkań wielkanocnych w Państwa firmach przygotowaliśmy 5 propozycji menu – forma szwedzki stół, menu w bufecie.
Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Zorganizuj z nami tegoroczne firmowe spotkanie Wielkanocne.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Menu 1 (Catering Wielkanocny 2024)

Catering Menu Wielkanoc

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
  • Rozetki z szynki nadziewane serkiem paprykowym
  • Pasztet z królika
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno – chrzanowym
  • Jajka z pastą pieczarkową
  • Jajka z pastą koperkową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik na kruchym cieście

Menu 2 (Catering Wielkanocny 2024)

Catering Menu Wielkanoc

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
  • Indyk w roladce z bakaliami
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Jajka z pastą pieczarkową
  • Jajka z pastą koperkową
  • Jajka z pastą szpinakową
  • Bukiet sałat z kiełkami, jajkiem, wędzonym pstrągiem i sosem majonezowym z kaparami
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto marchewkowe

Menu 3 (Catering Wielkanocny 2024)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml / os.)

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
  • Rozetki z szynki nadziewane serkiem paprykowym
  • Pasztet z królika
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Jajka z pastą pieczarkową
  • Jajka z pastą koperkową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe

Menu 4 (Catering Wielkanocny 2024)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml / os.)
  • Biała kiełbasa zapiekana z cebulą (dodatki: chrzan i musztarda)

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
  • Indyk w roladce z bakaliami
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Jajka z pastą pieczarkową
  • Jajka z pastą koperkową
  • Jajka z pastą szpinakową
  • Bukiet sałat z kiełkami, jajkiem, wędzonym pstrągiem i sosem majonezowym z kaparami
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo

Na słodko (łącznie 120 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto marchewkowe

Menu 5 (Catering Wielkanocny 2024)

Catering Menu Wielkanoc

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)

  • Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml/os.)
  • Pieczeń z karkówki w sosie chrzanowym (ok. 150 g/os.)
  • Ziemniaki glazurowane w maśle koperkowym
  • Buraczki zasmażane

Na zimno (łącznie 360 g/os.)

  • Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
  • Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
  • Indyk w roladce z bakaliami
  • Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
  • Pasztet z królika
  • Jajka z pastą pieczarkową
  • Jajka z pastą koperkową
  • Jajka z pastą szpinakową
  • Bukiet sałat z pieczonymi burakami i łososiem
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo

Na słodko (łącznie 150 g/os.)

  • Babka Wielkanocna
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto marchewkowe

Ceny uzgadniane indywidualnie. Proszę kliknąć i zapytać o cenę menu »
lub proszę wysłać maila biuro@cateringpro.pl , w treści proszę podać podstawowe informacje tj.:
liczbę osób, adres oraz terminy, które Państwa interesują.

Pragniemy zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. z dań, zaprezentowanych propozycji menu.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Jest możliwość zamówienia napojów zimnych i gorących oraz bufetu kawowego.

Na Państwa życzenie zapewniamy: ustawienie bufetu, zastawę, stoły, obrusy, podgrzewacze, stoliki koktajlowe z pokrowcami, dekoracje oraz obsługę.
Odbiór sprzętu i brudnych naczyń po zakończeniu imprezy, bez opłat.

Szybki kontakt