Catering Wielkanocny (dla firm)
Aktualnie, są jeszcze wolne terminy. Zapytania przyjmujemy e-mail: biuro@cateringpro.pl oraz przez formularz kontaktowy. Serdecznie zapraszamy do zadawania pytań.
Poniżej, skrócony podgląd oferty cateringu na firmowe spotkania wielkanocne
W tym roku 2024, z okazji organizacji spotkań wielkanocnych w Państwa firmach przygotowaliśmy 5 propozycji menu – forma szwedzki stół, menu w bufecie.
Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Zorganizuj z nami tegoroczne firmowe spotkanie Wielkanocne.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Menu 1 (Catering Wielkanocny 2024)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
- Rozetki z szynki nadziewane serkiem paprykowym
- Pasztet z królika
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno – chrzanowym
- Jajka z pastą pieczarkową
- Jajka z pastą koperkową
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik na kruchym cieście
Menu 2 (Catering Wielkanocny 2024)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
- Indyk w roladce z bakaliami
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Jajka z pastą pieczarkową
- Jajka z pastą koperkową
- Jajka z pastą szpinakową
- Bukiet sałat z kiełkami, jajkiem, wędzonym pstrągiem i sosem majonezowym z kaparami
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto marchewkowe
Menu 3 (Catering Wielkanocny 2024)
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml / os.)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
- Rozetki z szynki nadziewane serkiem paprykowym
- Pasztet z królika
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Jajka z pastą pieczarkową
- Jajka z pastą koperkową
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto czekoladowe
Menu 4 (Catering Wielkanocny 2024)
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem (porcja 350 ml / os.)
- Biała kiełbasa zapiekana z cebulą (dodatki: chrzan i musztarda)
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
- Indyk w roladce z bakaliami
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Jajka z pastą pieczarkową
- Jajka z pastą koperkową
- Jajka z pastą szpinakową
- Bukiet sałat z kiełkami, jajkiem, wędzonym pstrągiem i sosem majonezowym z kaparami
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto marchewkowe
Menu 5 (Catering Wielkanocny 2024)
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych)
- Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą (porcja 350 ml/os.)
- Pieczeń z karkówki w sosie chrzanowym (ok. 150 g/os.)
- Ziemniaki glazurowane w maśle koperkowym
- Buraczki zasmażane
Na zimno (łącznie 360 g/os.)
- Sandacz w roladce z orzechami i szpinakiem
- Łosoś marynowany w kolorowym pieprzu z ginem i koperkiem
- Indyk w roladce z bakaliami
- Schab pieczony faszerowany musem jajeczno-chrzanowym
- Pasztet z królika
- Jajka z pastą pieczarkową
- Jajka z pastą koperkową
- Jajka z pastą szpinakową
- Bukiet sałat z pieczonymi burakami i łososiem
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Dodatki: Masło ziołowe, Sos wielkanocny oraz Pieczywo
Na słodko (łącznie 150 g/os.)
- Babka Wielkanocna
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto marchewkowe
Ceny uzgadniane indywidualnie. Proszę kliknąć i zapytać o cenę menu »
lub proszę wysłać maila biuro@cateringpro.pl , w treści proszę podać podstawowe informacje tj.:
liczbę osób, adres oraz terminy, które Państwa interesują.
Pragniemy zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. z dań, zaprezentowanych propozycji menu.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Jest możliwość zamówienia napojów zimnych i gorących oraz bufetu kawowego.
Na Państwa życzenie zapewniamy: ustawienie bufetu, zastawę, stoły, obrusy, podgrzewacze, stoliki koktajlowe z pokrowcami, dekoracje oraz obsługę.
Odbiór sprzętu i brudnych naczyń po zakończeniu imprezy, bez opłat.