Oferujemy Catering Sylwestrowy. Poniżej przedstawiamy nasze propozycje menu dla Ciebie i Twoich Gości.

Chętnie odpowiemy na dodatkowe pytania. Skontaktuj się i dowiedz się więcej.

Zamówienia prosimy kierować na adres: biuro@cateringpro.pl lub zadzwoń  570 297 331
albo przez formularz kontaktowy Bezpłatna wycena

Menu na Sylwestra (menu w bufecie)

Na ciepło (dostarczone ciepłe w podgrzewaczach):

  • Krem z pieczonych papryk
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Dorsz z grillowaną cukinią zapiekany w sosie cytrynowym
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem
  • Ryż z przyprawami
  • Buraczki glazurowane

Na zimno:

  • Łosoś w roladce z musem cytrynowym
  • Schab wieprzowy po warszawsku
  • Pieczona polędwiczka wieprzowa podana na rukoli z pomidorkami cherry i sosem parmezanowym
  • Wrap z warzywami, grillowanym kurczakiem i sosem musztardowo – miodowym
  • Wrap z pieczonymi warzywami, serem mimolette i konfiturą pomidorową
  • Zielone sałaty z warzywami sosem winegret
  • Zielone sałaty z pieczonym burakiem, kozim serem i sosem balsamicznym
  • Makaronowa sałatka z kurczakiem , warzywami, fetą i pikantnym sosem winegret
  • Grillowane warzywa na cieście francuskim z rozetką gorgonzola
  • Pieczywo mieszane

Danie ciepłe (podane w nocy)

  • Strogonow

Bufet z pierogami (4 szt./os.):

  • Pierogi z mięsem
  • Pierogi z kapustą i grzybami

Bufet słodki (łącznie 150 g/os.)

  • Tiramisu
  • Panna cotta z mango i borówkami
  • Sernik na kruchym cieście
  • Szarlotka z kruszonką

Ceny uzgadniane indywidualnie. Proszę kliknąć i zapytać o cenę menu » Bezpłatna wycena
lub proszę wysłać maila biuro@cateringpro.pl , w treści proszę podać podstawowe informacje tj.: liczbę osób, adres.
Na życzenie klienta, jest możliwość zamówienia napojów, bufetu kawowego oraz wypożyczanie np.: zastawy, sztućców, obrusów, stołów, stolików koktajlowych itp. Zapewnimy dostawę i obsługę.

Dania na ciepło (dostarczone ciepłe w podgrzewaczach):

  • Krem z grzybów
  • Boeuf Stroganow
  • Bigos z mięsem
  • Kieszonki z kurczaka nadziewane bekonem i serem
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Łosoś opiekany na złoto
  • Ziemniaki pieczone
  • Buraczki zasmażane

Dania zimne:

  • Roladki z łososia nadziewane musem cytrynowym
  • Ryba po grecku
  • Półmisek mięs pieczonych

Sałatki:

  • Makaronowa sałatka z kurczakiem i warzywami w sosie majonezowym
  • Kolorowa sałatka grecka z fetą i oliwkami
  • Szpinakowa sałatka z gruszką , serem lazur, prażonymi pestkami dyni i sosem balsamicznym

Na słodko:

  • Sernik na kruchym cieście
  • Szarlotka
  • Tiramisu

Przekąski finger food

Kanapki bankietowe na pieczywie pszennym i razowym.

Patera 1:

  • 5 x z wiejską szynką i serem
  • 5 x z salami i mascarpone
  • 5 x z norweskim łososiem wędzonym
  • 5 x z jajkiem i szczypiorkiem
  • 5 x z serami mimolette i pleśniowym Dor blue

Patera 2:

  • 5 x z serem twarogowym z ziołami
  • 5 x z serem mozzarella
  • 5 x z serem żółtym
  • 5 x z serami mimolette i pleśniowym Dor blue
  • 5 x z twarogiem paprykowym

Patera 3:

  • 5 x z norweskim łososiem wędzonym
  • 5 x z sardynką w oliwnej zalewie
  • 5 x z filetem śledziowym
  • 5 x z anchois i zielonymi oliwkami
  • 5 x z paluszkami krabowymi

Patera 4:

  • 5 x z polędwicą łososiową
  • 5 x z piersią z indyka
  • 5 x ze schabem pieczonym z ziołami
  • 5 x z karkówką duszoną z rozmarynem
  • 5 x z pieczoną szynką

Patera 5:

  • 5 x z salami i mascarpone
  • 5 x z pasztetem ze śliwką kalifornijską
  • 5 x z norweskim łososiem wędzonym
  • 5 x z papryką grillowaną i wędzonką
  • 5 x z szynką dojrzewającą

Patera 6:

  • 5 x z serem twarogowym z ziołami
  • 5 x z jajkiem i szczypiorkiem
  • 5 x z żółtym serem i bekonem
  • 5 x z pastą jajeczną
  • 5 x z wiejską szynką

Patera 7:

  • 5 x z polędwicą łososiową
  • 5 x z filetem z piersi kurczaka
  • 5 x z grillowaną papryką i kozim serem
  • 5 x z norweskim łososiem wędzonym
  • 5 x z serem gorgonzola

Wegańska Patera kanapek bankietowych:

  • z hummusem klasycznym
  • z hummusem paprykowym
  • z pastą z suszonych pomidorów
  • z grillowanymi warzywami
  • z pastą z czerwonej fasoli

Zachęcamy do skomponowania własnego menu na Sylwestra.

Przekąski serwowane na tacach.

Dania na ciepło dostarczone ciepłe w podgrzewaczach

Zamówienia prosimy kierować na adres: biuro@cateringpro.pl lub zadzwoń 570 297 331
albo przez formularz kontaktowy Bezpłatna wycena

Nie znalazłeś tego, czego szukasz? Zadzwoń lub napisz. Chętnie pomożemy!

Szybki kontakt