Catering na Wigilię firmową – Catering Świąteczny

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą świąteczną.
Szanując Państwa czas, na wstępie informujemy: ilość zamówień możliwych do realizacji była ograniczona.
NIE przyjmujemy już nowych zamówień do 27 grudnia 2023r.

Podgląd oferty

Pobierz PDF do podglądu

Firmowa Wigilia to doskonała okazja do podsumowania roku, omówienia perspektyw przyszłego świętowania sukcesów, integracji i tworzenia zgranego zespołu. Spotkanie w grudniu to także swoista nagroda dla pracowników za zaangażowanie i pracowity rok.
Gwiazdka tuż tuż. Jeszcze nie jest za późno, aby zorganizować świąteczne spotkanie w firmie (catering do firmy lub biura).

W roku 2023 przygotowaliśmy dla Państwa do wyboru: 7 propozycji menu (forma cateringu: stół szwedzki) – Catering Świąteczny.
Zadbaliśmy o tradycyjne świąteczne potrawy, słodkości oraz napoje. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.

Pobierz całą ofertę w pliku PDF.

zdjęcie bufetu podczas firmowej wigilii

Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na Wigilię firmową w pracy i dostawą do biura w Warszawie. Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.

Szanowni Państwo,
zapytania o wolne terminy oraz wyceny, proszę wysyłać na nasz e-mail: biuro@cateringpro.pl
lub korzystając z prostego formularza kontaktowego po prawej stronie „Szybki kontakt”
albo proszę kliknąć Wycena

Catering Świąteczny

Propozycje menu w bufecie (serwowane na półmiskach):

Propozycja Menu 1

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Rolada makowa

Do każdego menu można dodać np.:

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Kapusta wigilijna
  • Zupa grzybowa
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Mięsa pieczyste i pasztet
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym (patera)

Propozycja Menu 2

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Ryba faszerowana skropiona galaretką cytrynową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście

Propozycja Menu 3

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Łosoś wędzony z cytryną, kaparami i koperkiem
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałata z łososiem, burakiem i kozim serem
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe

Propozycja Menu 4

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Łosoś w galarecie
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałata z łososiem, pieczonym burakiem i kozim serem
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko (łącznie 100 g/os.):
  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki z owocami

Propozycja Menu 5

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszcz czerwony (porcja 350 ml / os.)
  • Uszka z kapustą i pieczarkami (3 szt./os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Ryba faszerowana skropiona galaretką cytrynową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście

Propozycja Menu 6

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszcz czerwony (porcja 350 ml/os.)
  • Uszka (4 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Łosoś wędzony z cytryną, kaparami i koperkiem
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałata z łososiem, burakiem i kozim serem
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe

Propozycja Menu 7

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszczyk czerwony (350 ml/os.)
  • Uszka (4 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
  • Pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)
  • Dorsz zapiekany z warzywami (porcja ok. 120 g/os.)
  • Ziemniaki pieczone w ziołach (150 g/os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Łosoś w galarecie
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
  • Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałata z łososiem, pieczonym burakiem i kozim serem
  • Jajka faszerowane musem koperkowym
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Rolada makowa
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki z owocami

Szanowni Państwo,

Posiadamy ponad 20-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Od początku, naszym priorytetem jest higiena i bezpieczeństwo podczas przygotowywania posiłków. Przestrzegamy wytycznych Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dodatkowo, wdrożyliśmy procedury zapobiegawcze, rekomendowane przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności i Światową Organizacje Zdrowia (WHO). Nasi pracownicy wyposażeni są w: odzież ochronną, maseczki, rękawiczki oraz środki do dezynfekcji.

Catering na spotkania świąteczne w Firmie – bufet i obsługa

Przy organizacji cateringu serwowanego w formie stołu szwedzkiego (menu w bufecie) obsługa dostarcza catering, nakrywa bufet, a po imprezie obsługa posprząta. Organizując imprezę w innej formie, uzgadniamy plan imprezy. Dla Państwa wygody, wszystkie dania zostaną pięknie udekorowane i dostarczone do Państwa firmy. Z restauracyjnej kuchni, catering dostarczany jest w specjalistycznym sprzęcie gastronomicznym, który zapewnia świeżość i odpowiednią temperaturę potraw. Dania ciepłe będą ciepłe, prawie jak prosto z kuchni w Restauracji.
Oferujemy obsługę kelnerską. Dysponujemy sprzętem gastronomiczny, cateringowy, bankietowy, eventowy. Istnieje możliwość wypożyczenia dodatkowej zastawy stołowej i mebli. Na życzenie klienta, można zamówić np. opłatek (gratis) na spotkania opłatkowe.

Nie masz odpowiedniego miejsca, lokalu na spotkanie wigilijne?
Napisz do nas, pomożemy!
Serdecznie Zapraszamy do Kontaktu

Wigilia Firmowa w Warszawie

Pomożemy Ci przygotować niezapomniane Spotkanie Wigilijne w Firmie.

Gdy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, to zawsze czas radości i wiele imprez oraz uroczystości. Jeśli chcesz zorganizować taką, która pozytywnie Cię wyróżni, szukaj najlepszej firmy cateringowej w Warszawie tj. nasza marka CateringPro – Catering Warszawa.

Uroczyste Spotkania Wigilijne są od bardzo dawna Polską tradycją. W różnych firmach spotkanie to określane jest w różny sposób np:

  • Catering Świąteczny,
  • Catering Wigilijny,
  • Wigilia Firmowa,
  • Spotkanie Opłatkowe
  • Firmowa Gwiazdka,
  • Wigilia Pracownicza,
  • Impreza Świąteczna w biurze.

Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić catering wigilijny dla firm, który pasuje do konkretnej formy wydarzenia.

Wigilia Firmowa to czas, kiedy koledzy i koleżanki z pracy mogą tj. w przysłowiu “zdjąć krawaty i rozluźnić kołnierzyki”. Przy świątecznym nastroju i przyjaznej atmosferze, mile wspominając miniony rok. W trakcie spotkania, wszyscy jego Uczestnicy mogą spędzić wspólnie czas, składając sobie świąteczne życzenia i delektując się przy pysznym jedzeniem.

Filmowa gwiazdka to także czas, aby mogli się spotkać znajomi i przyjaciele i porozmawiać o ulubionych tematach (niekoniecznie zawodowych).

Catering Świąteczny przygotowywany jest z produktów najwyższej jakości tak, by sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Oferowany przez nas catering wigilijny z pewnością przypadnie do gustu uczestnikom spotkania.

Nasz Zespół od wielu już lat z powodzeniem przygotowuje świąteczne dania dla Uczestników Firmowych Wigilii. Przygotowywane przez nas dania cieszą się uznaniem klientów, dzięki czemu organizujemy dla nich świąteczne spotkania w kolejnych latach. Grono zadowolonych klientów nieustannie rośnie.

Najlepszy catering wigilijny w Warszawie

CateringPro – Dobry Catering Warszawa z dumą ogłasza, że jesteśmy jedną z popularniejszych firm cateringowych w Warszawie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i oferujemy nasze dedykowane usługi z dostawą do klientów w Warszawie. Obsługujemy wszystkie dzielnice Warszawy: Warszawa Śródmieście, Centrum, Warszawa Wola, Warszawa Mokotów, Warszawa Ochota, itd. Nasz Zespół, doświadczonych szefów kuchni oraz dobrze wyszkolonej i zdolnej kadry, sprawią, że Twoja Wigilia Pracownicza będzie naprawdę wyjątkowa niezapomniana. W pełni rozumiemy znaczenie dobrze skomponowanego menu ze stylową prezentacją jedzenia i eleganckim wystrojem, aby stworzyć niesamowity gwiazdowy nastrój. Zwracamy uwagę, że Święta jest czasem pojednań i nadziei. Staramy się odzwierciedlać idealną atmosferę na świątecznych spotkaniach firmowych. Nie mamy wątpliwości, że gospodarz tego wielkiego wydarzenia, przez zorganizowanie udanej imprezy gwiazdkowej, pragnie zaimponować przyjaciołom, pracownikom, klientom i partnerom biznesowym. CateringPro z przyjemnością zajmie się organizacją i przygotowaniem cateringu świątecznego. Ty jako zleceniodawca/organizator lub gospodarz, może wygodnie usiąść i cieszyć się świętowaniem ze swoimi gośćmi.

Skontaktuj się z naszą profesjonalną obsługą i spraw, by było to bezstresowe wydarzenie dla Ciebie, mile wspominane przez wszystkich!

Nasz pomocny zespół koordynatorów, fachowo pomaga naszym klientom w bezproblemowym planowaniu świątecznych imprezy. Po prostu poinformuj nas o swoich wymaganiach i preferencjach dotyczących pożądanego menu, formy i miejsca, a my wszystkim zajmiemy. Wybierz jedno z naszych menu, a nasi szefowie kuchni przygotują dla Ciebie wyśmienite jedzenie od pysznych przystawek do przepysznych deserów. Bez względu na to, jak duże wydarzenie planujesz, Catering Pro jest przygotowane do realizacji usług cateringowych w formie bufetu, oficjalnego przyjęcia, kolacji, a nawet imprez przy grillu w plenerze. Oferujemy również dostarczanie gotowych dań w dowolne miejscu.

Chcesz zorganizować świąteczne spotkanie w biurze i nie wiesz od czego zacząć; po prostu skontaktuj się z nami. Nasz niezawodny zespół jest w gotowości, aby zająć się wszystkimi sprawami. Twoja firmowa Wigilia będzie wydarzeniem roku.

Archiwalne oferty i propozycje menu z poprzednich lat

Menu 1 – Serdeczny krąg Wigilijny


Dania gorące:

– Barszcz czerwony
– Kapusta z grzybami
– Pierogi z kapustą i grzybami

Zimne przekąski:
– Ryba po Grecku
– Śledź w oleju
– Śledź po kaszubsku
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z kukurydzą i tuńczykiem

Dodatki:
– Pieczywo bankietowe
– chrzan

Bufet Deserowy/kawowy
– Kompot z suszonych owoców
– Makowiec
– Ciasto drożdżowe

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering kapusta grzybami
catering warszawa katering Ryba po Grecku
catering warszawa katering makowiec

Menu 2 – Tradycyjna Wigilia


Dania gorące:

Barszcz czerwony z uszkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Sola z patelni z jarzynką duszoną w białym winie
Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
Ziemniaki pieczone
Ryż kolorowy
Buraczki na ciepło

Zimne przekąski:
Łosoś gotowany w galarecie z kremem chrzanowym

Szczupak faszerowany z pistacjami i rodzynkami
Pstrąg z warzywami po grecku
Tymbaliki śledziowe
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Pasztet mięsny z suszonymi grzybami
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

Desery:
Sernik z bakaliami
Tradycyjny makowiec z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering barszcz czerwony
catering warszawa katering losos
catering warszawa katering Tymbaliki śledziowe
catering warszawa katering sernik z bakaliami

Menu 3 – Wigilia VIP


Zimne przekąski:

Szczupak faszerowany na postumencie marynowanych buraczków
Delikatny pasztet z łososia
Pikantne śledzie z rodzynkami
Tatar ze śledzia marynowanego w białym winie
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Galaretki z królika aromatyzowane świeżym estragonem
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

Desery:
Sernik z bakaliami
Babeczki czekoladowe
Makowiec z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering szczupak
catering warszawa katering schab_pieczony_ze_sliwkami_i
catering warszawa katering salatkabrokul
catering warszawa katering Babeczki_kakaowe
catering warszawa katering ciasta-vip

Menu 1 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba po grecku
  • Karp faszerowany z bakaliami
  • Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
  • Schab po warszawsku
  • Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
  • Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Barszczyk z uszkami
  • Karp smażony z ziołami

Na słodko
Ciasta:

  • sernik,
  • makowiec

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu 2 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Jajka faszerowane
  • Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
  • Pasztet mięsny z grzybami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z pieczarkowo – jajeczna
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Barszczyk z uszkami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kotleciki z karpia w sosie chrzanowym
  • Ziemniaki gotowane
  • Brokuły z migdałami

Na słodko
Ciasta:

  • sernik,
  • ciastko kawowe,
  • makowiec

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym catering
sałatka jarzynowa catering

Menu 3 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Pikantny śledź z rodzynkami
  • Pieczeń schabowa z kapustą i grzybami
  • Tatar śledziowy z jajkiem i szczypiorkiem
  • Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
  • Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
  • Sos świąteczny
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Pieczony sandacz z kruszonką pistacjową z ziemniakami opiekanymi
  • i bukietem warzyw

Na słodko

  • Panna cotta waniliowo-makowa na lustrze glazurowanych wiśni.

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym catering
sałatka jarzynowa catering

Menu 1 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami

Na zimno

  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo

Na słodko
Ciasta:

  • Makowiec świąteczny,
  • Sernik z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 2 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

Na zimno

  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka z pieczarkowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Na słodko
Ciasta:

  • Rolada makowa z lukrem,
  • Babeczki wigilijne,
  • Sernik

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu catering Warszawa Wigilia 2014

Menu 3 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Zupa z grzybów leśnych pachnąca tymiankiem
  • Łosoś w sosie kaparowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki pieczone
  • Warzywa gotowane

Na zimno

  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Na słodko

  • Sernik z bakaliami
  • Kruche babeczki wigilijne
  • Rolada makowa

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 4 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 5 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka z pieczarkowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu catering Warszawa Wigilia 2014

Menu 6 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Dokument oferta i Menu Wigilijnego 2014 pdf
Więcej propozycji Menu Wigilijnego 2014 >> Zapraszamy do kontaktu

Menu Wigilijne 2015:

Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem pieczarkowym
  • Dodatki: Sos tatarski
  • Pieczywo

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
    musem pieczarkowy i musem koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Sernik
  • Makowiec świąteczny

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym z chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka jarzynowa podana w kruchych babeczkach
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Sernik
  • Makowiec świąteczny

Menu Catering Wigilia 2015</>

Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem pieczarkowym
  • Dodatki: Sos tatarski
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
    musem pieczarkowy i musem łososiowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Rolada makowa z lukrem
  • Babeczki wigilijne
  • Sernik

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka z musem koperkowym
  • Sałatka jarzynowa podana w kruchej babeczce
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Na słodko
  • Sernik z bakaliami
  • Kruche babeczki wigilijne
  • Rolada makowa

Menu Catering Wigilia 2015
Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 8 stronie.
Propozycje menu catering na spotkania świąteczne Wigilia 2015

aktualne menu w dokumencie PDF

Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016

aktualne menu w dokumencie PDF

Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem warzywnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Menu Catering Wigilia

Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Karp w galarecie z warzywami cytryną
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia

Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Karp w roladce z bakaliami
  • Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem warzywnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia

Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
  • Karp w galarecie z warzywami cytryną
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i mus koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Karp w roladce z bakaliami
  • Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.

„Karta dań” w dokumencie PDF na 8 stronie.

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 9 stronie.
Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016

aktualne menu w dokumencie PDF

Catering świąteczny 2016 wersja 5 pdf

Oferta catering wigilijny 2016 wersja 7 pdf

Catering Warszawa Wigilia Firmowa 2017

Catering Wigilia Firmowa 2018 (wersja 1)

Firmowa Wigilia 2018

Catering na wigilie firmowe 2019 roku

W roku 2019 przygotowaliśmy dla Państwa 6 propozycji menu Catering Wigilijny.
Zadbaliśmy o tradycyjne polskie potrawy i świąteczne słodkości. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.

Propozycje Menu Catering Świąteczny na wigilię firmową 2019

Catering wigilijny cennik
aktualne menu i cennik w dokumencie PDF

Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na: Catering Wigilijny, Wigilię firmową (w pracy i dostawą do biura w Warszawie). Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.

Prezentujemy propozycje świąteczne, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni.

Menu Wigilijne 2019

Menu 1 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Tymbaliki z łososia i warzyw
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Menu 2 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Rolada rybna skropiona galaretką
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
    Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Babeczki śliwkowe

Menu 3 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
  • Rolada rybna w galarecie
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Tradycyjna ryba po grecku
  • Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka jarzynowa
  • Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe
  • Ciasto marchewkowe

Menu 4 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami

Na zimno

  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Tymbaliki z łososia i warzyw
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto marchewkowe

Menu 5 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

Na zimno

  • Rolada rybna skropiona galaretką
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i mus koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki śliwkowe

Menu 6 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach

Na zimno

  • Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
  • Rolada rybna w galarecie
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Tradycyjna ryba po grecku
  • Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
  • Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

aktualne menu i cennik w dokumencie PDF

Karta dań i potraw wigilijnych

Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Przekąski zimne:

  • Rolada z sandacza i warzyw
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Ryba po grecku
  • Śledź w sałatce ziemniaczanej z czerwoną cebulą
  • Śledź w oleju z jabłkiem i cebulą
  • Pasztet z królika
  • Schab po warszawsku
  • Szczupak faszerowany w całości serwowany na postumencie ryżowym
  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Tatar ze śledzia podany w mini babeczkach
  • Jaja faszerowane pastą z wędzonej makreli

Sałatki:

  • Sałatka pieczarkowa z jajkiem i szczypiorkiem
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka brokułowa z tuńczykiem
  • Sałatka z sardynkami i sosem tatarskim
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą

Zupy:

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Krem z borowików z grzankami i prażonymi pestkami dyni

Dania ciepłe:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Ryba w cieście naleśnikowym
  • Filet z kurczaka w roladce ze szpinakiem i sosem senatorskim
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Ryż z przyprawami
  • Kasza pęczak
  • Schab w sosie śliwkowym
  • Roladki rybne w sosie migdałowym
  • Sandacz z makową skórką w sosie z suszonych pomidorów
  • Wigilijna kapusta z grzybami

Surówki do dań:

  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z marchewki i pora
  • Bukiet sałat z warzywami i sosem winegret
  • Surówka z selera z rodzynkami
  • Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i cebulką

Deser:

  • Korzenne ciasto marchewkowe
  • Szarlotka
  • Babeczki z kremem i owocami
  • Keks z bakaliami
  • … i inne z partnerskiej cukierni

Napoje:

  • kawa parzona
  • wybór herbat smakowych
  • woda mineralna
  • soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz, winogrona)

Szybki kontakt