Catering na Wigilię firmową – Catering Świąteczny
Aktualnie, są jeszcze wolne terminy. Zapytania przyjmujemy e-mail: biuro@cateringpro.pl. Decyduje kolejność zgłoszeń przesłanych mailowo. Przez telefon, nie przekazujemy informacji o wolnych terminach i cenach.
Nowa oferta jest w trakcie przygotowywania. Proszę o przesłanie zapytania.
Poniżej, oferta z 2022 roku.
Firmowa Wigilia to doskonała okazja do podsumowania roku, omówienia perspektyw przyszłego świętowania sukcesów, integracji i tworzenia zgranego zespołu. Spotkanie w grudniu to także swoista nagroda dla pracowników za zaangażowanie i pracowity rok.
Gwiazdka tuż tuż. Jeszcze nie jest za późno, aby zorganizować świąteczne spotkanie w firmie (catering do firmy lub biura).
W roku 2022 przygotowaliśmy dla Państwa do wyboru: 7 propozycji menu (forma szwedzki stół, menu w bufecie) – Catering Świąteczny.
Zadbaliśmy o tradycyjne polskie potrawy i świąteczne słodkości. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Pobierz całą ofertę w pliku PDF.
Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na Wigilię firmową w pracy i dostawą do biura w Warszawie. Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.
Propozycje menu w bufecie (serwowane na półmiskach):
Propozycja Menu 1
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.):
- Rolada makowa
Do każdego menu można dodać np.:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Kapusta wigilijna
- Zupa grzybowa
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Mięsa pieczyste i pasztet
- Łosoś wędzony z musem cytrynowym (patera 12 porcji)
Propozycja Menu 2
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Ryba faszerowana skropiona galaretką cytrynową
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.):
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
Propozycja Menu 3
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Łosoś wędzony z cytryną, kaparami i koperkiem
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałata z łososiem, burakiem i kozim serem
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.):
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto czekoladowe
Propozycja Menu 4
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Łosoś w galarecie
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałata z łososiem, pieczonym burakiem i kozim serem
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto czekoladowe
- Babeczki z owocami
Propozycja Menu 5
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):
- Barszcz czerwony (porcja 250 ml / os.)
- Uszka z kapustą i pieczarkami (3 szt./os.)
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Dorsz z warzywami po grecku
- Ryba faszerowana skropiona galaretką cytrynową
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
Propozycja Menu 6
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):
- Barszcz czerwony (porcja 250 ml/os.)
- Uszka (3 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
- Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Łosoś wędzony z cytryną, kaparami i koperkiem
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałata z łososiem, burakiem i kozim serem
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto czekoladowe
Propozycja Menu 7
Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):
- Barszczyk czerwony (250 ml/os.)
- Uszka (3 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
- Pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)
- Dorsz zapiekany z warzywami (porcja ok. 120 g/os.)
- Ziemniaki pieczone w ziołach (150 g/os.)
Na zimno (łącznie 360 g/os.):
- Łosoś w galarecie
- Dorsz z warzywami po grecku
- Tradycyjny śledź z cebulą w oleju
- Śledź w pikantnym sosie pomidorowo – miodowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałata z łososiem, pieczonym burakiem i kozim serem
- Jajka faszerowane musem koperkowym
- Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko (łącznie 120 g/os.)
- Rolada makowa
- Sernik na kruchym cieście
- Ciasto czekoladowe
- Babeczki z owocami
Szanowni Państwo,
Posiadamy ponad 20-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Od początku, naszym priorytetem jest higiena i bezpieczeństwo podczas przygotowywania posiłków. Przestrzegamy wytycznych Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dodatkowo, wdrożyliśmy procedury zapobiegawcze, rekomendowane przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności i Światową Organizacje Zdrowia (WHO). Nasi pracownicy wyposażeni są w: odzież ochronną, maseczki, rękawiczki oraz środki do dezynfekcji.
Catering na spotkania świąteczne w Firmie – bufet i obsługa
Przy organizacji cateringu serwowanego w formie stołu szwedzkiego (menu w bufecie) obsługa dostarcza catering, nakrywa bufet, a po imprezie obsługa posprząta. Organizując imprezę w innej formie, uzgadniamy plan imprezy. Dla Państwa wygody, wszystkie dania zostaną pięknie udekorowane i dostarczone do Państwa firmy. Z restauracyjnej kuchni, catering dostarczany jest w specjalistycznym sprzęcie gastronomicznym, który zapewnia świeżość i odpowiednią temperaturę potraw. Dania ciepłe będą ciepłe, prawie jak prosto z kuchni w Restauracji.
Oferujemy obsługę kelnerską. Dysponujemy sprzętem gastronomiczny, cateringowy, bankietowy, eventowy. Istnieje możliwość wypożyczenia dodatkowej zastawy stołowej i mebli. Na życzenie klienta, można zamówić np. opłatek (gratis) na spotkania opłatkowe.
Nie masz odpowiedniego miejsca, lokalu na spotkanie wigilijne?
Napisz do nas, pomożemy!
Serdecznie Zapraszamy do Kontaktu
Wigilia Firmowa w Warszawie
Pomożemy Ci przygotować niezapomniane Spotkanie Wigilijne w Firmie.
Gdy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, to zawsze czas radości i wiele imprez oraz uroczystości. Jeśli chcesz zorganizować taką, która pozytywnie Cię wyróżni, szukaj najlepszej firmy cateringowej w Warszawie tj. nasza marka CateringPro – Catering Warszawa.
Uroczyste Spotkania Wigilijne są od bardzo dawna Polską tradycją. W różnych firmach spotkanie to określane jest w różny sposób np:
- Catering Świąteczny,
- Catering Wigilijny,
- Wigilia Firmowa,
- Spotkanie Opłatkowe
- Firmowa Gwiazdka,
- Wigilia Pracownicza,
- Impreza Świąteczna w biurze.
Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić catering wigilijny dla firm, który pasuje do konkretnej formy wydarzenia.
Wigilia Firmowa to czas, kiedy koledzy i koleżanki z pracy mogą tj. w przysłowiu “zdjąć krawaty i rozluźnić kołnierzyki”. Przy świątecznym nastroju i przyjaznej atmosferze, mile wspominając miniony rok. W trakcie spotkania, wszyscy jego Uczestnicy mogą spędzić wspólnie czas, składając sobie świąteczne życzenia i delektując się przy pysznym jedzeniem.
Filmowa gwiazdka to także czas, aby mogli się spotkać znajomi i przyjaciele i porozmawiać o ulubionych tematach (niekoniecznie zawodowych).
Catering Świąteczny przygotowywany jest z produktów najwyższej jakości tak, by sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Oferowany przez nas catering wigilijny z pewnością przypadnie do gustu uczestnikom spotkania.
Nasz Zespół od wielu już lat z powodzeniem przygotowuje świąteczne dania dla Uczestników Firmowych Wigilii. Przygotowywane przez nas dania cieszą się uznaniem klientów, dzięki czemu organizujemy dla nich świąteczne spotkania w kolejnych latach. Grono zadowolonych klientów nieustannie rośnie.
Najlepszy catering wigilijny w Warszawie
CateringPro – Dobry Catering Warszawa z dumą ogłasza, że jesteśmy jedną z popularniejszych firm cateringowych w Warszawie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i oferujemy nasze dedykowane usługi z dostawą do klientów w Warszawie. Obsługujemy wszystkie dzielnice Warszawy: Warszawa Śródmieście, Centrum, Warszawa Wola, Warszawa Mokotów, Warszawa Ochota, itd. Nasz Zespół, doświadczonych szefów kuchni oraz dobrze wyszkolonej i zdolnej kadry, sprawią, że Twoja Wigilia Pracownicza będzie naprawdę wyjątkowa niezapomniana. W pełni rozumiemy znaczenie dobrze skomponowanego menu ze stylową prezentacją jedzenia i eleganckim wystrojem, aby stworzyć niesamowity gwiazdowy nastrój. Zwracamy uwagę, że Święta jest czasem pojednań i nadziei. Staramy się odzwierciedlać idealną atmosferę na świątecznych spotkaniach firmowych. Nie mamy wątpliwości, że gospodarz tego wielkiego wydarzenia, przez zorganizowanie udanej imprezy gwiazdkowej, pragnie zaimponować przyjaciołom, pracownikom, klientom i partnerom biznesowym. CateringPro z przyjemnością zajmie się organizacją i przygotowaniem cateringu świątecznego. Ty jako zleceniodawca/organizator lub gospodarz, może wygodnie usiąść i cieszyć się świętowaniem ze swoimi gośćmi.
Skontaktuj się z naszą profesjonalną obsługą i spraw, by było to bezstresowe wydarzenie dla Ciebie, mile wspominane przez wszystkich!
Nasz pomocny zespół koordynatorów, fachowo pomaga naszym klientom w bezproblemowym planowaniu świątecznych imprezy. Po prostu poinformuj nas o swoich wymaganiach i preferencjach dotyczących pożądanego menu, formy i miejsca, a my wszystkim zajmiemy. Wybierz jedno z naszych menu, a nasi szefowie kuchni przygotują dla Ciebie wyśmienite jedzenie od pysznych przystawek do przepysznych deserów. Bez względu na to, jak duże wydarzenie planujesz, Catering Pro jest przygotowane do realizacji usług cateringowych w formie bufetu, oficjalnego przyjęcia, kolacji, a nawet imprez przy grillu w plenerze. Oferujemy również dostarczanie gotowych dań w dowolne miejscu.
Chcesz zorganizować świąteczne spotkanie w biurze i nie wiesz od czego zacząć; po prostu skontaktuj się z nami. Nasz niezawodny zespół jest w gotowości, aby zająć się wszystkimi sprawami. Twoja firmowa Wigilia będzie wydarzeniem roku.
Archiwalne oferty i propozycje menu z poprzednich lat
Menu 1 – Serdeczny krąg Wigilijny
Dania gorące:
– Barszcz czerwony
– Kapusta z grzybami
– Pierogi z kapustą i grzybami
Zimne przekąski:
– Ryba po Grecku
– Śledź w oleju
– Śledź po kaszubsku
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z kukurydzą i tuńczykiem
Dodatki:
– Pieczywo bankietowe
– chrzan
Bufet Deserowy/kawowy
– Kompot z suszonych owoców
– Makowiec
– Ciasto drożdżowe
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 2 – Tradycyjna Wigilia
Dania gorące:
Barszcz czerwony z uszkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Sola z patelni z jarzynką duszoną w białym winie
Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
Ziemniaki pieczone
Ryż kolorowy
Buraczki na ciepło
Zimne przekąski:
Łosoś gotowany w galarecie z kremem chrzanowym
Szczupak faszerowany z pistacjami i rodzynkami
Pstrąg z warzywami po grecku
Tymbaliki śledziowe
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Pasztet mięsny z suszonymi grzybami
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe
Desery:
Sernik z bakaliami
Tradycyjny makowiec z lukrem
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 3 – Wigilia VIP
Zimne przekąski:
Szczupak faszerowany na postumencie marynowanych buraczków
Delikatny pasztet z łososia
Pikantne śledzie z rodzynkami
Tatar ze śledzia marynowanego w białym winie
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Galaretki z królika aromatyzowane świeżym estragonem
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe
Desery:
Sernik z bakaliami
Babeczki czekoladowe
Makowiec z lukrem
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 1 (Wigilia 2013)
Zimne Przekąski
- Ryba po grecku
- Karp faszerowany z bakaliami
- Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
- Schab po warszawsku
- Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
- Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
- Pieczywo bankietowe
Na ciepło
- Barszczyk z uszkami
- Karp smażony z ziołami
Na słodko
Ciasta:
- sernik,
- makowiec
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 2 (Wigilia 2013)
Zimne Przekąski
- Ryba faszerowana w galarecie
- Ryba po grecku
- Jajka faszerowane
- Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
- Pasztet mięsny z grzybami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka z pieczarkowo – jajeczna
- Pieczywo bankietowe
Na ciepło
- Barszczyk z uszkami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kotleciki z karpia w sosie chrzanowym
- Ziemniaki gotowane
- Brokuły z migdałami
Na słodko
Ciasta:
- sernik,
- ciastko kawowe,
- makowiec
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 3 (Wigilia 2013)
Zimne Przekąski
- Ryba faszerowana w galarecie
- Ryba po grecku
- Pikantny śledź z rodzynkami
- Pieczeń schabowa z kapustą i grzybami
- Tatar śledziowy z jajkiem i szczypiorkiem
- Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
- Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
- Sos świąteczny
- Pieczywo bankietowe
Na ciepło
- Zupa grzybowa z łazankami
- Pieczony sandacz z kruszonką pistacjową z ziemniakami opiekanymi
- i bukietem warzyw
Na słodko
- Panna cotta waniliowo-makowa na lustrze glazurowanych wiśni.
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 1 (Wigilia 2014)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem rybnym
- Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo
Na słodko
Ciasta:
- Makowiec świąteczny,
- Sernik z lukrem
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 2 (Wigilia 2014)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
- Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
- Karp w galarecie
- Delikatny pasztet z sandacza
- Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka z pieczarkowa
- Jajka nadziewane musem rybnym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Na słodko
Ciasta:
- Rolada makowa z lukrem,
- Babeczki wigilijne,
- Sernik
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 3 (Wigilia 2014)
Na ciepło
- Zupa z grzybów leśnych pachnąca tymiankiem
- Łosoś w sosie kaparowym
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kapusta z grzybami
- Ziemniaki pieczone
- Warzywa gotowane
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Terrina z karpia i bakalii
- Delikatny pasztet z łososia
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
- Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
- Jajka z musem rybnym
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Na słodko
- Sernik z bakaliami
- Kruche babeczki wigilijne
- Rolada makowa
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 4 (Wigilia 2014)
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem rybnym
- Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 5 (Wigilia 2014)
Na zimno
- Karp w galarecie
- Delikatny pasztet z sandacza
- Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka z pieczarkowa
- Jajka nadziewane musem rybnym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Menu 6 (Wigilia 2014)
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Terrina z karpia i bakalii
- Delikatny pasztet z łososia
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
- Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
- Jajka z musem rybnym
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka
Dokument oferta i Menu Wigilijnego 2014 pdf
Więcej propozycji Menu Wigilijnego 2014 >> Zapraszamy do kontaktu
Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka śledziowa
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem pieczarkowym
- Dodatki: Sos tatarski
- Pieczywo
Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
- Karp w galarecie
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
musem pieczarkowy i musem koperkowy - Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Sernik
- Makowiec świąteczny
Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Terrina z karpia i bakalii
- Delikatny pasztet z łososia
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym z chrzanem
- Rozetki z pstrąga w galarecie
- Jajka z musem rybnym
- Sałatka jarzynowa podana w kruchych babeczkach
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Sernik
- Makowiec świąteczny
</>
Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka śledziowa
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem pieczarkowym
- Dodatki: Sos tatarski
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
- Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
- Karp w galarecie
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
musem pieczarkowy i musem łososiowym - Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Rolada makowa z lukrem
- Babeczki wigilijne
- Sernik
Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
- Zupa grzybowa z łazankami
- Ryba zapiekana z warzywami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kapusta z grzybami
- Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Terrina z karpia i bakalii
- Delikatny pasztet z łososia
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
- Rozetki z pstrąga w galarecie
- Jajka z musem koperkowym
- Sałatka jarzynowa podana w kruchej babeczce
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Na słodko
- Sernik z bakaliami
- Kruche babeczki wigilijne
- Rolada makowa
Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 8 stronie.
Propozycje menu catering na spotkania świąteczne Wigilia 2015
aktualne menu w dokumencie PDF
Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016
aktualne menu w dokumencie PDF
Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem warzywnym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
- Karp w galarecie z warzywami cytryną
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i koperkowy
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Karp w roladce z bakaliami
- Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
- Rozetki z pstrąga w galarecie
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
Na zimno
- Karp faszerowany po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem warzywnym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
- Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
- Karp w galarecie z warzywami cytryną
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i mus koperkowy
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
- Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
- Ryba zapiekana z warzywami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kapusta z grzybami
- Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
- Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
- Karp w roladce z bakaliami
- Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
- Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
- Rozetki z pstrąga w galarecie
- Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.
„Karta dań” w dokumencie PDF na 8 stronie.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 9 stronie.
Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016
aktualne menu w dokumencie PDF
Catering świąteczny 2016 wersja 5 pdf
Oferta catering wigilijny 2016 wersja 7 pdf
Catering Warszawa Wigilia Firmowa 2017
Catering na wigilie firmowe 2019 roku
W roku 2019 przygotowaliśmy dla Państwa 6 propozycji menu Catering Wigilijny.
Zadbaliśmy o tradycyjne polskie potrawy i świąteczne słodkości. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.
Propozycje Menu Catering Świąteczny na wigilię firmową 2019
aktualne menu i cennik w dokumencie PDF
Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na: Catering Wigilijny, Wigilię firmową (w pracy i dostawą do biura w Warszawie). Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.
Prezentujemy propozycje świąteczne, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni.
Menu Wigilijne 2019
Menu 1 (Catering Wigilijny 2019)
Na zimno
- Rolada z karpia po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Tymbaliki z łososia i warzyw
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Menu 2 (Catering Wigilijny 2019)
Na zimno
- Rolada rybna skropiona galaretką
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
- Tradycyjny śledź w oleju
Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową - Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i koperkowy
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Babeczki śliwkowe
Menu 3 (Catering Wigilijny 2019)
Na zimno
- Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
- Rolada rybna w galarecie
- Łosoś wędzony z musem cytrynowym
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Tradycyjna ryba po grecku
- Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka jarzynowa
- Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
- Ciasto marchewkowe
Menu 4 (Catering Wigilijny 2019)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
Na zimno
- Rolada z karpia po żydowsku
- Tradycyjny śledź w oleju
- Ryba z warzywami po grecku
- Tymbaliki z łososia i warzyw
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto marchewkowe
Menu 5 (Catering Wigilijny 2019)
Na ciepło
- Barszcz czerwony z uszkami
- Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
- Rolada rybna skropiona galaretką
- Delikatny pasztet z sandacza
- Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
- Tradycyjny śledź w oleju
- Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową
- Ryba z warzywami po grecku
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Sałatka jarzynowa
- Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i mus koperkowy
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
- Babeczki śliwkowe
Menu 6 (Catering Wigilijny 2019)
Na ciepło
- Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
- Ryba zapiekana z warzywami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
- Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
- Rolada rybna w galarecie
- Łosoś wędzony z musem cytrynowym
- Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
- Śledź w sosie musztardowo-miodowym
- Tradycyjna ryba po grecku
- Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
- Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z tuńczyka i brokuł
- Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
- Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
- Pieczywo
Na słodko
- Makowiec świąteczny
- Sernik z lukrem
- Ciasto czekoladowe
aktualne menu i cennik w dokumencie PDF
Karta dań i potraw wigilijnych
Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Przekąski zimne:
- Rolada z sandacza i warzyw
- Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
- Ryba po grecku
- Śledź w sałatce ziemniaczanej z czerwoną cebulą
- Śledź w oleju z jabłkiem i cebulą
- Pasztet z królika
- Schab po warszawsku
- Szczupak faszerowany w całości serwowany na postumencie ryżowym
- Ryba faszerowana w galarecie
- Tatar ze śledzia podany w mini babeczkach
- Jaja faszerowane pastą z wędzonej makreli
Sałatki:
- Sałatka pieczarkowa z jajkiem i szczypiorkiem
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka brokułowa z tuńczykiem
- Sałatka z sardynkami i sosem tatarskim
- Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
Zupy:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Krem z borowików z grzankami i prażonymi pestkami dyni
Dania ciepłe:
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
- Ryba w cieście naleśnikowym
- Filet z kurczaka w roladce ze szpinakiem i sosem senatorskim
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryż z przyprawami
- Kasza pęczak
- Schab w sosie śliwkowym
- Roladki rybne w sosie migdałowym
- Sandacz z makową skórką w sosie z suszonych pomidorów
- Wigilijna kapusta z grzybami
Surówki do dań:
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z marchewki i pora
- Bukiet sałat z warzywami i sosem winegret
- Surówka z selera z rodzynkami
- Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i cebulką
Deser:
- Korzenne ciasto marchewkowe
- Szarlotka
- Babeczki z kremem i owocami
- Keks z bakaliami
- … i inne z partnerskiej cukierni
Napoje:
- kawa parzona
- wybór herbat smakowych
- woda mineralna
- soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz, winogrona)