Catering na Wigilię firmową – Catering Świąteczny

Firmowa Wigilia to doskonała okazja do podsumowania roku, omówienia perspektyw przyszłego świętowania sukcesów, integracji i tworzenia zgranego zespołu. Spotkanie w grudniu to także swoista nagroda dla pracowników za zaangażowanie i pracowity rok.
Gwiazdka tuż tuż. Jeszcze nie jest za późno, aby zorganizować świąteczne spotkanie w firmie (catering do firmy lub biura).

Podgląd pliku PDF

Pobierz PDF do podglądu

W roku 2024 przygotowaliśmy dla Państwa do wyboru: 7 propozycji menu (forma cateringu: stół szwedzki) – Catering Świąteczny.
Zadbaliśmy o tradycyjne świąteczne potrawy, słodkości oraz napoje. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.

Pobierz całą ofertę w pliku PDF.

zdjęcie bufetu podczas firmowej wigilii

Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na Wigilię firmową w pracy i dostawą do biura w Warszawie. Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.

Szanowni Państwo,
zapytania o wolne terminy oraz wyceny, proszę wysyłać na nasz e-mail: biuro@cateringpro.pl
lub korzystając z prostego formularza kontaktowego po prawej stronie „Szybki kontakt”
albo proszę kliknąć Wycena

Catering Świąteczny

Propozycje menu z oferty (dania i potrawy serwowane na półmiskach – szwedzki stół):

Propozycja Menu 1

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Śledź z warzywami po cygańsku
  • Zielone sałaty z burakiem, wędzonym pstrągiem i jajkiem, z kaparami i sosem winegret
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Sernik z polewą czekoladową

Ceny wszystkich propozycji menu są uzgadniane indywidualnie.
Proszę wysłać zapytanie e-mail: biuro@cateringpro.pl i podać wstępne informacje: liczbę osób, adres oraz terminy, które Państwa interesują. Jeżeli masz pytania lub potrzebujesz pomocy, napisz do nas: biuro@cateringpro.pl. Otrzymasz szybką odpowiedź.
Prosimy mieć na uwadze, że realizujemy zamówienia dla min. 25 osób.

Do każdego menu można dodać np.:

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa grzybowa
  • Kapusta wigilijna
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Mięsa pieczyste i pasztet
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym (patera)

Propozycja Menu 2

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Tarta ze szpinakiem i łososiem
  • Pasztet rybny z kruszonką pistacjową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Carpaccio z czerwonego buraka z kaparami, marynowaną kurką i miodowym sosem winegret
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Ciasto czekoladowe
  • Sernik z polewą czekoladową

Propozycja Menu 3

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Pieczony łosoś w galarecie
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Śledź z warzywami po cygańsku
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Carpaccio z czerwonego buraka z kaparami, marynowaną kurką i miodowym sosem winegret
  • Pikantna sałatka z kaszy bulgur, pieczarek i zielonej fasoli
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.):

  • Ciasto makowe
  • Sernik
  • Ciasto czekoladowe

Propozycja Menu 4

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Pieczony łosoś w galarecie
  • Sandacz z orzechami i suszonymi grzybami
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Śledź z warzywami po cygańsku
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Zielone sałaty z burakiem, wędzonym pstrągiem i jajkiem, z kaparami i sosem winegret
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Pieczywo
Na słodko (łącznie 100 g/os.):
  • Ciasto makowe
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki toffi z migdałami

Propozycja Menu 5

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszcz czerwony (porcja 350 ml / os.)
  • Uszka z kapustą i pieczarkami (3 szt./os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Tarta ze szpinakiem i łososiem
  • Pasztet rybny z kruszonką pistacjową
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Carpaccio z czerwonego buraka z kaparami, marynowaną kurką i miodowym sosem winegret
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Ciasto czekoladowe
  • Sernik z polewą czekoladową

Propozycja Menu 6

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszcz czerwony (porcja 350 ml/os.)
  • Uszka (4 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Pieczony łosoś w galarecie
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Śledź z warzywami po cygańsku
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Carpaccio z czerwonego buraka z kaparami, marynowaną kurką i miodowym sosem winegret
  • Pikantna sałatka z kaszy bulgur, pieczarek i zielonej fasoli
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Ciasto makowe
  • Sernik
  • Ciasto czekoladowe

Propozycja Menu 7

Na ciepło (serwowane ciepłe z podgrzewaczy gastronomicznych):

  • Barszczyk czerwony (350 ml/os.)
  • Uszka (4 szt./os.) i paszteciki świąteczne (1 szt./os.)
  • Pierogi z kapustą i grzybami (4 szt./os.)
  • Dorsz zapiekany z warzywami (porcja ok. 120 g/os.)
  • Ziemniaki pieczone w ziołach (150 g/os.)

Na zimno (łącznie 320 g/os.):

  • Pieczony łosoś w galarecie
  • Sandacz z orzechami i suszonymi grzybami
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju z cebulą i koperkiem
  • Śledź z warzywami po cygańsku
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Zielone sałaty z burakiem, wędzonym pstrągiem i jajkiem, z kaparami i sosem winegret
  • Kruche babeczki nadziewane musem z ryb wędzonych
  • Pieczywo

Na słodko (łącznie 100 g/os.)

  • Ciasto makowe
  • Sernik na kruchym cieście
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki toffi z migdałami

Szanowni Państwo,

Posiadamy ponad 20-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Od początku, naszym priorytetem jest higiena i bezpieczeństwo podczas przygotowywania posiłków. Przestrzegamy wytycznych Państwowej Inspekcji Sanitarnej.Wdrożyliśmy procedury zapobiegawcze, rekomendowane przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności i Światową Organizacje Zdrowia (WHO). Nasi pracownicy wyposażeni są w: odzież ochronną, maseczki, rękawiczki oraz środki do dezynfekcji.

Catering na spotkania świąteczne w Firmie – bufet i obsługa

Przy organizacji cateringu serwowanego w formie stołu szwedzkiego (menu w bufecie) obsługa dostarcza catering, nakrywa bufet, a po imprezie obsługa posprząta. Organizując imprezę w innej formie, uzgadniamy plan imprezy. Dla Państwa wygody, wszystkie dania zostaną pięknie udekorowane i dostarczone do Państwa firmy. Z restauracyjnej kuchni, catering dostarczany jest w specjalistycznym sprzęcie gastronomicznym, który zapewnia świeżość i odpowiednią temperaturę potraw. Dania ciepłe będą ciepłe, prawie jak prosto z kuchni w Restauracji.
Oferujemy obsługę kelnerską. Dysponujemy sprzętem gastronomiczny, cateringowy, bankietowy, eventowy. Istnieje możliwość wypożyczenia dodatkowej zastawy stołowej i mebli. Na życzenie klienta, można zamówić np. opłatek (gratis) na spotkania opłatkowe.

Nie masz odpowiedniego miejsca, lokalu na spotkanie wigilijne?
Napisz do nas, pomożemy!
Serdecznie Zapraszamy do Kontaktu

Wigilia Firmowa w Warszawie

Pomożemy Ci przygotować niezapomniane Spotkanie Wigilijne w Firmie.

Gdy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, to zawsze czas radości i wiele imprez oraz uroczystości. Jeśli chcesz zorganizować taką, która pozytywnie Cię wyróżni, szukaj najlepszej firmy cateringowej w Warszawie tj. nasza marka CateringPro – Catering Warszawa.

Uroczyste Spotkania Wigilijne są od bardzo dawna Polską tradycją. W różnych firmach spotkanie to określane jest w różny sposób np:

  • Catering Świąteczny,
  • Catering Wigilijny,
  • Wigilia Firmowa,
  • Spotkanie Opłatkowe
  • Firmowa Gwiazdka,
  • Wigilia Pracownicza,
  • Impreza Świąteczna w biurze.

Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić catering wigilijny dla firm, który pasuje do konkretnej formy wydarzenia.

Wigilia Firmowa to czas, kiedy koledzy i koleżanki z pracy mogą tj. w przysłowiu “zdjąć krawaty i rozluźnić kołnierzyki”. Przy świątecznym nastroju i przyjaznej atmosferze, mile wspominając miniony rok. W trakcie spotkania, wszyscy jego Uczestnicy mogą spędzić wspólnie czas, składając sobie świąteczne życzenia i delektując się przy pysznym jedzeniem.

Filmowa gwiazdka to także czas, aby mogli się spotkać znajomi i przyjaciele i porozmawiać o ulubionych tematach (niekoniecznie zawodowych).

Catering Świąteczny przygotowywany jest z produktów najwyższej jakości tak, by sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów. Oferowany przez nas catering wigilijny z pewnością przypadnie do gustu uczestnikom spotkania.

Nasz Zespół od wielu już lat z powodzeniem przygotowuje świąteczne dania dla Uczestników Firmowych Wigilii. Przygotowywane przez nas dania cieszą się uznaniem klientów, dzięki czemu organizujemy dla nich świąteczne spotkania w kolejnych latach. Grono zadowolonych klientów nieustannie rośnie.

Najlepszy catering wigilijny w Warszawie

CateringPro – Dobry Catering Warszawa z dumą ogłasza, że jesteśmy jedną z popularniejszych firm cateringowych w Warszawie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i oferujemy nasze dedykowane usługi z dostawą do klientów w Warszawie. Obsługujemy wszystkie dzielnice Warszawy: Warszawa Śródmieście, Centrum, Warszawa Wola, Warszawa Mokotów, Warszawa Ochota, itd. Nasz Zespół, doświadczonych szefów kuchni oraz dobrze wyszkolonej i zdolnej kadry, sprawią, że Twoja Wigilia Pracownicza będzie naprawdę wyjątkowa niezapomniana. W pełni rozumiemy znaczenie dobrze skomponowanego menu ze stylową prezentacją jedzenia i eleganckim wystrojem, aby stworzyć niesamowity gwiazdowy nastrój. Zwracamy uwagę, że Święta jest czasem pojednań i nadziei. Staramy się odzwierciedlać idealną atmosferę na świątecznych spotkaniach firmowych. Nie mamy wątpliwości, że gospodarz tego wielkiego wydarzenia, przez zorganizowanie udanej imprezy gwiazdkowej, pragnie zaimponować przyjaciołom, pracownikom, klientom i partnerom biznesowym. CateringPro z przyjemnością zajmie się organizacją i przygotowaniem cateringu świątecznego. Ty jako zleceniodawca/organizator lub gospodarz, może wygodnie usiąść i cieszyć się świętowaniem ze swoimi gośćmi.

Skontaktuj się z naszą profesjonalną obsługą i spraw, by było to bezstresowe wydarzenie dla Ciebie, mile wspominane przez wszystkich!

Nasz pomocny zespół koordynatorów, fachowo pomaga naszym klientom w bezproblemowym planowaniu świątecznych imprezy. Po prostu poinformuj nas o swoich wymaganiach i preferencjach dotyczących pożądanego menu, formy i miejsca, a my wszystkim zajmiemy. Wybierz jedno z naszych menu, a nasi szefowie kuchni przygotują dla Ciebie wyśmienite jedzenie od pysznych przystawek do przepysznych deserów. Bez względu na to, jak duże wydarzenie planujesz, Catering Pro jest przygotowane do realizacji usług cateringowych w formie bufetu, oficjalnego przyjęcia, kolacji, a nawet imprez przy grillu w plenerze. Oferujemy również dostarczanie gotowych dań w dowolne miejscu.

Chcesz zorganizować świąteczne spotkanie w biurze i nie wiesz od czego zacząć; po prostu skontaktuj się z nami. Nasz niezawodny zespół jest w gotowości, aby zająć się wszystkimi sprawami. Twoja firmowa Wigilia będzie wydarzeniem roku.

Archiwalne oferty i propozycje menu z poprzednich lat

Menu 1 – Serdeczny krąg Wigilijny


Dania gorące:

– Barszcz czerwony
– Kapusta z grzybami
– Pierogi z kapustą i grzybami

Zimne przekąski:
– Ryba po Grecku
– Śledź w oleju
– Śledź po kaszubsku
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z kukurydzą i tuńczykiem

Dodatki:
– Pieczywo bankietowe
– chrzan

Bufet Deserowy/kawowy
– Kompot z suszonych owoców
– Makowiec
– Ciasto drożdżowe

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering kapusta grzybami
catering warszawa katering Ryba po Grecku
catering warszawa katering makowiec

Menu 2 – Tradycyjna Wigilia


Dania gorące:

Barszcz czerwony z uszkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Sola z patelni z jarzynką duszoną w białym winie
Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym
Ziemniaki pieczone
Ryż kolorowy
Buraczki na ciepło

Zimne przekąski:
Łosoś gotowany w galarecie z kremem chrzanowym

Szczupak faszerowany z pistacjami i rodzynkami
Pstrąg z warzywami po grecku
Tymbaliki śledziowe
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Pasztet mięsny z suszonymi grzybami
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

Desery:
Sernik z bakaliami
Tradycyjny makowiec z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering barszcz czerwony
catering warszawa katering losos
catering warszawa katering Tymbaliki śledziowe
catering warszawa katering sernik z bakaliami

Menu 3 – Wigilia VIP


Zimne przekąski:

Szczupak faszerowany na postumencie marynowanych buraczków
Delikatny pasztet z łososia
Pikantne śledzie z rodzynkami
Tatar ze śledzia marynowanego w białym winie
Jajka w sosie remoulade
Schab ze śliwką pieczony w cieście kruchym
Galaretki z królika aromatyzowane świeżym estragonem
Polędwiczka wieprzowa z musem tatarskim
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem i czerwoną cebulą
Sałatka z pieczarek i brokuł
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

Desery:
Sernik z bakaliami
Babeczki czekoladowe
Makowiec z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

catering warszawa katering szczupak
catering warszawa katering schab_pieczony_ze_sliwkami_i
catering warszawa katering salatkabrokul
catering warszawa katering Babeczki_kakaowe
catering warszawa katering ciasta-vip

Menu 1 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba po grecku
  • Karp faszerowany z bakaliami
  • Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
  • Schab po warszawsku
  • Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
  • Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Barszczyk z uszkami
  • Karp smażony z ziołami

Na słodko
Ciasta:

  • sernik,
  • makowiec

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu 2 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Jajka faszerowane
  • Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym
  • Pasztet mięsny z grzybami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z pieczarkowo – jajeczna
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Barszczyk z uszkami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kotleciki z karpia w sosie chrzanowym
  • Ziemniaki gotowane
  • Brokuły z migdałami

Na słodko
Ciasta:

  • sernik,
  • ciastko kawowe,
  • makowiec

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym catering
sałatka jarzynowa catering

Menu 3 (Wigilia 2013)

Zimne Przekąski

  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Pikantny śledź z rodzynkami
  • Pieczeń schabowa z kapustą i grzybami
  • Tatar śledziowy z jajkiem i szczypiorkiem
  • Przekładaniec z ziemniaków, jajek, pieczonej ryby i ogórka konserwowego pod białym puchem śmietanowym
  • Sałatka warzywna z kukurydzą i ananasem
  • Sos świąteczny
  • Pieczywo bankietowe

Na ciepło

  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Pieczony sandacz z kruszonką pistacjową z ziemniakami opiekanymi
  • i bukietem warzyw

Na słodko

  • Panna cotta waniliowo-makowa na lustrze glazurowanych wiśni.

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Śledź w oleju z jabłkiem i ogórkiem konserwowym catering
sałatka jarzynowa catering

Menu 1 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami

Na zimno

  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo

Na słodko
Ciasta:

  • Makowiec świąteczny,
  • Sernik z lukrem

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 2 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

Na zimno

  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka z pieczarkowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Na słodko
Ciasta:

  • Rolada makowa z lukrem,
  • Babeczki wigilijne,
  • Sernik

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu catering Warszawa Wigilia 2014

Menu 3 (Wigilia 2014)

Na ciepło

  • Zupa z grzybów leśnych pachnąca tymiankiem
  • Łosoś w sosie kaparowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki pieczone
  • Warzywa gotowane

Na zimno

  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Na słodko

  • Sernik z bakaliami
  • Kruche babeczki wigilijne
  • Rolada makowa

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 4 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Menu 5 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Różyczki z wędzonego łososia z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka z pieczarkowa
  • Jajka nadziewane musem rybnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu catering Warszawa Wigilia 2014

Menu 6 (Wigilia 2014)

Na zimno

  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Majoneziki z pstrąga skropione rosą cytrynową
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem bazyliowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo

Menu zatwierdzone przez Szefa Kuchni oraz Dietetyka

Menu Catering Wigilia 2014

Dokument oferta i Menu Wigilijnego 2014 pdf
Więcej propozycji Menu Wigilijnego 2014 >> Zapraszamy do kontaktu

Menu Wigilijne 2015:

Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem pieczarkowym
  • Dodatki: Sos tatarski
  • Pieczywo

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
    musem pieczarkowy i musem koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Sernik
  • Makowiec świąteczny

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym z chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka z musem rybnym
  • Sałatka jarzynowa podana w kruchych babeczkach
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Sernik
  • Makowiec świąteczny

Menu Catering Wigilia 2015</>

Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem pieczarkowym
  • Dodatki: Sos tatarski
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
  • Karp w galarecie
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem i koperkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:
    musem pieczarkowy i musem łososiowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Rolada makowa z lukrem
  • Babeczki wigilijne
  • Sernik

Menu Catering Wigilia 2015

Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2015)
Na ciepło
  • Zupa grzybowa z łazankami
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Terrina z karpia i bakalii
  • Delikatny pasztet z łososia
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Różyczki z łososia wędzonego nadziewane musem jajecznym z chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka z musem koperkowym
  • Sałatka jarzynowa podana w kruchej babeczce
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy oraz Pieczywo
Na słodko
  • Sernik z bakaliami
  • Kruche babeczki wigilijne
  • Rolada makowa

Menu Catering Wigilia 2015
Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 8 stronie.
Propozycje menu catering na spotkania świąteczne Wigilia 2015

aktualne menu w dokumencie PDF

Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016

aktualne menu w dokumencie PDF

Menu 1 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem warzywnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Menu Catering Wigilia

Menu 2 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Karp w galarecie z warzywami cytryną
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia

Menu 3 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Karp w roladce z bakaliami
  • Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Menu 4 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami
Na zimno
  • Karp faszerowany po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem warzywnym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem

Menu Catering Wigilia

Menu 5 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Na zimno
  • Karp w galarecie z warzywami cytryną
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem chrzanowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Torcik śledziowy z burakami i jajkiem
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach:mus pieczarkowy i mus koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Menu 6 (Spotkanie Wigilijne 2016)
Na ciepło
  • Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kapusta z grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
Na zimno
  • Szczupak faszerowany z jajkiem i szpinakiem
  • Karp w roladce z bakaliami
  • Pasztet z sandacza na carpaccio z czerwonego buraka
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Pikantne roladki śledziowe z rodzynkami
  • Łosoś wędzony w roladce z musem jajecznym i chrzanem
  • Rozetki z pstrąga w galarecie
  • Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i dresingiem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo
Na słodko
  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

Menu Catering Wigilia

Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.

„Karta dań” w dokumencie PDF na 8 stronie.

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Szczegóły menu są opisane w poniższym dokumencie PDF na 9 stronie.
Propozycje Menu Catering na spotkania świąteczne Wigilia 2016

aktualne menu w dokumencie PDF

Catering świąteczny 2016 wersja 5 pdf

Oferta catering wigilijny 2016 wersja 7 pdf

Catering Warszawa Wigilia Firmowa 2017

Catering Wigilia Firmowa 2018 (wersja 1)

Firmowa Wigilia 2018

Catering na wigilie firmowe 2019 roku

W roku 2019 przygotowaliśmy dla Państwa 6 propozycji menu Catering Wigilijny.
Zadbaliśmy o tradycyjne polskie potrawy i świąteczne słodkości. Szef Kuchni gwarantuje przygotowanie pysznych potraw i dań, potwierdzają to opinie i oceny, które otrzymujemy od naszych stałych Klientów oraz Gości.

Propozycje Menu Catering Świąteczny na wigilię firmową 2019

Catering wigilijny cennik
aktualne menu i cennik w dokumencie PDF

Oferta menu wigilijnego to doskonała propozycja na: Catering Wigilijny, Wigilię firmową (w pracy i dostawą do biura w Warszawie). Proponujemy, do wyboru; zimne przekąski, słodkości (tradycyjne ciasta, babki, pierniczki) oraz gorący bufet, dania ciepłe, idealne na dłuższą Firmową Wigilię.

Prezentujemy propozycje świąteczne, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni.

Menu Wigilijne 2019

Menu 1 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Tymbaliki z łososia i warzyw
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Menu 2 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Rolada rybna skropiona galaretką
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
    Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Babeczki śliwkowe

Menu 3 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na zimno

  • Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
  • Rolada rybna w galarecie
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Tradycyjna ryba po grecku
  • Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus z ryb wędzonych i pieczarkowy
  • Sałatka pieczarkowa
  • Sałatka jarzynowa
  • Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe
  • Ciasto marchewkowe

Menu 4 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami

Na zimno

  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Tymbaliki z łososia i warzyw
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane musem z wędzonych ryb
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto marchewkowe

Menu 5 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami

Na zimno

  • Rolada rybna skropiona galaretką
  • Delikatny pasztet z sandacza
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Tradycyjny śledź w oleju
  • Roladki śledziowe z glazurą pomidorowo – miodową
  • Ryba z warzywami po grecku
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Sałatka jarzynowa
  • Jajka nadziewane, w dwóch smakach: mus pieczarkowy i mus koperkowy
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe
  • Babeczki śliwkowe

Menu 6 (Catering Wigilijny 2019)

Menu Catering Wigilia

Na ciepło

  • Barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem
  • Ryba zapiekana z warzywami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Ziemniaki opiekane w ziołach

Na zimno

  • Wytrawny tatar z łososia z czerwonym kawiorem
  • Rolada rybna w galarecie
  • Łosoś wędzony z musem cytrynowym
  • Śledź w oliwie koperkowej z cebulą i jabłkiem
  • Śledź w sosie musztardowo-miodowym
  • Tradycyjna ryba po grecku
  • Pasztet z białych warzyw i suszonych podgrzybków
  • Jajka nadziewane: mus z ryb wędzonych, mus pieczarkowy
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z tuńczyka i brokuł
  • Zielone sałaty z warzywami i sosem ziołowym
  • Dodatki: Sos tatarski, sos chrzanowy
  • Pieczywo

Na słodko

  • Makowiec świąteczny
  • Sernik z lukrem
  • Ciasto czekoladowe

aktualne menu i cennik w dokumencie PDF

Karta dań i potraw wigilijnych

Pragniemy również zaznaczyć, że istnieje możliwość skomponowania własnego menu, np. spośród zaprezentowanych propozycji menu oraz poniższej „karty dań”.

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Przekąski zimne:

  • Rolada z sandacza i warzyw
  • Łosoś wędzony w roladce z musem cytrynowym
  • Ryba po grecku
  • Śledź w sałatce ziemniaczanej z czerwoną cebulą
  • Śledź w oleju z jabłkiem i cebulą
  • Pasztet z królika
  • Schab po warszawsku
  • Szczupak faszerowany w całości serwowany na postumencie ryżowym
  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Tatar ze śledzia podany w mini babeczkach
  • Jaja faszerowane pastą z wędzonej makreli

Sałatki:

  • Sałatka pieczarkowa z jajkiem i szczypiorkiem
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka brokułowa z tuńczykiem
  • Sałatka z sardynkami i sosem tatarskim
  • Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną cebulą

Zupy:

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Krem z borowików z grzankami i prażonymi pestkami dyni

Dania ciepłe:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Ryba w cieście naleśnikowym
  • Filet z kurczaka w roladce ze szpinakiem i sosem senatorskim
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Ryż z przyprawami
  • Kasza pęczak
  • Schab w sosie śliwkowym
  • Roladki rybne w sosie migdałowym
  • Sandacz z makową skórką w sosie z suszonych pomidorów
  • Wigilijna kapusta z grzybami

Surówki do dań:

  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z marchewki i pora
  • Bukiet sałat z warzywami i sosem winegret
  • Surówka z selera z rodzynkami
  • Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem i cebulką

Deser:

  • Korzenne ciasto marchewkowe
  • Szarlotka
  • Babeczki z kremem i owocami
  • Keks z bakaliami
  • … i inne z partnerskiej cukierni

Napoje:

  • kawa parzona
  • wybór herbat smakowych
  • woda mineralna
  • soki owocowe 100% (jabłko, pomarańcz, winogrona)

Szybki kontakt