Menu Weselne 1
Dania gorące
- Krem z borowików
- Kaczka pieczona z duszonymi jabłkami po polsku podana z kluseczkami i czerwoną kapustą
Deser serwowany po daniu
- Mus czekoladowy z truskawkami i miętą
Zimne przekąski
- Mięsa pieczone
- Deska pasztetów z chrzanem i żurawiną
- Delikatny tatar z łososia
- Mus z kurczaka i szyjek rakowych
- Galaretki z królika i pieczarek
- Rozetki z wiejskiej szynki i pasty chrzanowej
- Pieczona cielęcina pod musem z tuńczyka
- Pikantny śledź z rodzynkami
- Sałatka śledziowa z pieczonymi ziemniakami i gruszką
- Jajka z galicyjską sałatką z wątróbek drobiowych
- Kolorowa sałatka grecka Owocowa sałatka z pieczonym kurczakiem
- Zimne sosy
- Pieczywo mieszane
Dania nocne
- Roladka z kurczaka nadziewana szparagami z sosem żurawinowym i ryżem
- Pieczony udziec wieprzowy (kluski śląskie, sos pieczeniowy)
- Strogonoff wołowy
- Barszczyk z pasztecikiem
Desery
- Sernik z rodzynkami Szarlotka z bezą i kruszonką
- Ciastko czekoladowe
- Babeczki kruche z kremem i owocami
- Kompozycja owocowa