Catering na BankietyJacek Marecki2019-09-26T00:10:20+02:00Szczególna elegancka oprawa, wykwintne
dania na umilenie ważnego wydarzenia!Poniższa propozycje są jedynie sugestiami – czekamy na Państwa uwagi dotyczące menu. Oczywiście możecie Państwo zaplanować swoje własne menu na daną okoliczność. Gwarantujemy zastawę stołową, dekoracje stołów i pełną obsługę
kelnerską oraz transport. | |
|
Sprawnie przygotujemy bogaty szwedzki stół z lekkimi i niekłopotliwymi przekąskami, jak również z treściwymi posiłkami na ciepło. |
Zimne przekąski w bufecie |
- Pieczona polędwiczka wieprzowa z orzechami
- Pasztet z królika w otoczce z bekonu
- Cielęcina pod musem z tuńczyka
- Mus z kaczki i daktyli ułożony na carpaccio z pomarańczy marynowanych w imbirze
- Roladki z pstrąga w wytrawnej galaretce
- Sashimi z łososia z sezamem i sosem teriyaki
- Cocktail z krewetek aromatyzowany Brendy
- Deska serów francuskich z winogronem i orzechami
- Rukola z owocami i serem camembert skropiona sosem balsamico
- Sałatka z makaronu sojowego i pieczonej polędwicy wołowej
- Krąg z żółtych i czerwonych pomidorów z fetą opiekaną w sezamie
- Pieczywo bankietowa
|
Danie gorące w bufecie |
- Roladka z soli i łososia w sosie z szyjkami rakowymi
- Delikatne pierożki z sandaczem i masłem orzechowym
- Warkoczyki z polędwiczki wieprzowej z chutney jabłkowym i mango
- Wołowina w aromatycznym sosie z czerwonego wina
- Tarta ze szpinaku i koziego sera
- Ryż z szafranem
- Ziemniaki pieczone
- Kluseczki ziemniaczane z ziołami
- Bukiet warzyw gotowanych
|
Na słodko |
- Tarta z kremem i owocami
- Rożki orzechowe
- Panna-cotta kokosowa z czekoladą
- Ciastko tiramisu
- Owoce obrane
|
|
Menu dla 50 i wiecej osób